ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Μήνυση και κατά του δημοσιογράφου Β. Λαμπρόπουλου από τον γιο Θεοδωρικάκου


«Η άθλια και πρωτοφανής επίθεση κατέρρευσε και έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης... Θα τους πάω μέχρι το τέλος», επισημαίνει, σε γραπτή δήλωσή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στην οποία εκφράζει την απόφασή του να μην αναφερθεί εφεξής στο θέμα της καταγγελίας αποστρατευθέντος αξιωματικού για την υπόθεση του αστυνομικού ελέγχου στον γιο του και τους φίλους του πριν από 1,5 χρόνο.
Παράλληλα, ο υπουργός ενημερώνει ότι ο γιος του εξουσιοδότησε και αυτός τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, «να προσφύγει εναντίον όλων εκείνων που επιχείρησαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του». 
Με ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας κάνει γνωστό πως αύριο Παρασκευή ο Δημήτρης Θεοδωρικάκος, γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του πρώην επικεφαλής της Άμεσης Δράσης που κατήγγειλε λίγο πριν αποστρατευτεί ότι "τον είχαν συλλάβει με ναρκωτικά και η υπόθεση κουκουλώθηκε λόγω της ιδιότητάς του".
Οπως επισημαίνει ο κ. Κούγιας ο γιος του Τ. Θεοδωρικάκου "θα καταθέσει και μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως εις βάρος και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, για όσα ψευδή έχει δημοσιοποιήσει εις βάρος του και τα οποία θίγουν την τιμή και την υπόληψή του”.