ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Σκασμένοι...


Δεν μπορούν με τίποτα να καταπιούν την ήττα του ακροδεξιού Μπολσονάρο, από τον Λούλα στις εκλογές, διάφοροι Βραζιλιάνοι μπαλαδόροι σούπερ σταρ. Χθες ο πρώην ποδοσφαιριστής Ριβάλντο, σε μια ανερμάτιστη ανάρτησή του μίλησε για την ανείπωτη θλίψη του.
«Εχω λίγο ένα συναίσθημα θλίψης όπως στον τελικό Κυπέλλου 1998 όταν χάσαμε 3-0 από τη Γαλλία, στην πραγματικότητα χειρότερο γιατί είχα τόσες ελπίδες για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μου [...] Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπολσονάρο, και όλους όσοι ψήφισαν για μια καλύτερη Βραζιλία, μη χάνετε τις ελπίδες σας γιατί ο Θεός έχει τον έλεγχο και δεν θα αφήσει ποτέ τον λαό του να ντρέπεται. Ο Θεός είναι πάντα πιστός».
Τα ίδια... χάλια και οι Νεϊμάρ, Ζιοβάνι, Ροναλντίνιο κ.ά. Ευτυχώς, υπάρχει και το αντίπαλο δέος όπως ο Ζουνίνιο: «Σιχαίνομαι να βλέπω παίκτες όπως ο Νεϊμάρ να υποστηρίζουν φασίστες. Ολοι εμείς προερχόμαστε από χαμηλά, πώς μπορείς να περάσεις στην άλλη πλευρά;».