ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Από τον ΑΝΤ1 στην ΕΡΤ


Η Κατερίνα Αντωνοπούλου, μετά από 15 χρόνια στον ΑΝΤ1, αποχώρησε με προορισμό την ERTNews όπου θα παρουσιάζει την εκπομπή «Φάσμα». Είχε προηγηθεί, πέρυσι, η παραίτηση του διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1 και συζύγου της, Βασίλη Πελέκη, που κατέληξε στο Mega.
***
 H Κατερίνα Αντωνοπούλου με τους Έλενα Καρανάτση, Ελβίρα Κρίθαρη και Γιάννη Παπαδόπουλο, θα παρουσιάζει τη νέα ενημερωτική εκπομπή «Φάσμα» του ΕΡΤNEWS που κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, στις 23:00.
***
Το «Φάσμα» εξετάζει θέματα που απασχολούν την κοινωνία, φωτίζοντας αθέατες πτυχές των γεγονότων και αναδεικνύοντας κρίσιμα ζητήματα που χάνονται μέσα στον καταιγισμό της πληροφόρησης. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής δίνει χώρο και χρόνο στην έρευνα, με στόχο την τεκμηριωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση.
***
O Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου είναι καλεσμένοι στην «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 24:00 στο MEGA. Το κορυφαίο δίδυμο της ελληνικής κωμωδίας μιλάει για τους σταθμούς και τα ορόσημα της επιτυχημένης πορείας του.
***
Τα νεανικά συγκροτήματα που ξεχώρισαν «Με τις μπάντες» από την ΕΡΤ, παίζουν pop, rock, funk και jazz μελωδίες, και έχουν επιτέλους τα πρώτα τους επαγγελματικά video clip. Μπείτε στο ERTFLIX και δείτε τα όλα στην ειδική κατηγορία «Με τις Μπάντες».
***
Μία μέρα πριν από τη συμπλήρωση έξι ετών από τον θάνατο του Leonard Cohen, στις 7 Νοεμβρίου 2016, ο Γιώργος Φλωράκης παρουσιάζει στην εκπομπή «Σημειώσεις ενός μονομανούς», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στις 08:00 από τη ραδιοφωνική συχνότητα του KOSMOS 93.6, ένα αφιέρωμα στη μνήμη του σπουδαίου τραγουδοποιού, ποιητή και συγγραφέα από τον Καναδά.