ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Τι έπαθαν ξαφνικά εκεί στα «ΝΕΑ»;


Σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Μια εφημερίδα, όπως τα «ΝΕΑ», που δεν κρύβει ότι στηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, να έχει στη σαββατιάτικη έκδοσή της, δύο θέματα-γροθιά για την κυβέρνηση. Το ένα για την υπόθεση των υποκλοπών, «φωτογραφίζοντας» τον – μέχρι πριν από λίγο καιρό – ισχυρό άνδρα του Μαξίμου, Γρηγόρη Δημητριάδη. Και το άλλο, για την «ντροπή» (σ.σ. ο χαρακτηρισμός της εφημερίδας) του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοιας.
Δύσκολο οι επιλογές να είναι ένα «τυχαίο περιστατικό». Πιθανόν να προμηνύουν ευρύτερες παρασκηνιακές συγκρούσεις στο «σύστημα εξουσίας» που στήριξε με νύχια και με δόντια μέχρι τώρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν βρισκόμαστε μπροστά σε… ανατροπές είναι δύσκολο να δισπιστωθεί. Ο καιρός θα δείξει, όπως λένε.
Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να παραμένει «σκληρός Παναθηναϊκός», όπως φρόντισε να υπενθυμίσει στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, που σημαίνει ότι οι μπελάδες και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στο «απέναντι στρατόπεδο» μπορεί να είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού, αλλά λίγο τον αφορούν. Για να το πούμε αλλιώς, έχει πάρει «ποπ κορν» και βλέπει το «σπλάτερ» επί της οθόνης.