ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Αρωγός του Φοίβου Δεληβοριά ο Κραουνάκης


Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) λέει στον Φοίβο Δεληβοριά ότι τόσο αυτός, όσο και όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν έχουν πνεύμα συνεργασίας. Ο Φοίβος ψάχνει για να τον αποστομώσει ένα νέο δυναμικό ντουέτο και απευθύνεται για βοήθεια στον μετρ των σπουδαίων συνεργασιών, τον διονυσιακό Σταμάτη Κραουνάκη. Αυτός του λέει πως μόλις ανακάλυψε μια εκπληκτική νέα φωνή. Μετά από έκπληξη όλων, αποκαλύπτεται πως αυτή δεν είναι άλλη από την Αντιγόνη Γαμμάτου (Λένα Ουζουνίδου), μητέρα του Χάρη (Χάρη Χιώτη). Και ενώ η «Μάντρα» ετοιμάζεται για το νέο μεγάλο ντουέτο, τα πράγματα ανατρέπονται εντελώς.

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) βρίσκει μια χελώνα που είναι κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνει και ο Τζόναθαν γνωρίζει στη «Μάντρα» έναν Ελληνοαμερικανό κόουτς επαγγελματικών ομάδων (Jeff Marawai) που δείχνει μια ιδιαίτερη «αδυναμία» στη μέθοδο Γκεστάλτ και…στον Χάρη. Στο κομφούζιο που δημιουργείται στο live, τη λύση δίνουν η μαμά Κραουνάκη (Έφη Παπαθεοδώρου), οι Εκείνος κι Εκείνος, ο Χρήστος Γεροντίδης και ένα παλιό επεισόδιο της εκπομπής «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι».

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής  σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, στις 22:00.