ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Εξελίξεις στα media του ομίλου Βαρδινογιάννη


Η σύμπραξη του ομίλου Βαρδινογιάννη με την «Primos Media» δεν περιορίζεται, τελικά, μόνο στον Alpha. Παράλληλα με την υλοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών για τον τηλεοπτικό σταθμό, στα τέλη Ιουνίου, έγινε αλλαγή σύνθεσης στο διοικητικό συμβούλιο του Δρόμου 89.8, του Alpha 98.9 και του Δίεση 101.3. Οπως γράφει το e-tetradio στην θέση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου παρέμεινε ο Κώστας Φωτόπουλος, στην θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος και ως μη εκτελεστικά μέλη εισήλθαν ο Jean Daniel Cohen, κάτοικος Λουξεμβούργου, και ο Fabio Mazzoni, κάτοικος Βελγίου. Οι δύο τελευταίοι είναι οι ίδιοι που εκπροσωπούν την «Primos Media» στο ΔΣ της τηλεόρασης του Alpha. 
Ταυτόχρονα έγιναν και σχετικές τροποποιήσεις στα καταστατικά των ραδιοσταθμών, για την είσοδο των νέων μελών. Οπως γράφει το e-tetradio εκτός από τα ραδιόφωνα, η ίδια αλλαγή έγινε και στην εταιρεία συμμετοχών του ομίλου Βαρδινογιάννη, την «Star Επενδυτική». Τέλος, όσον αφορά το Star, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια αλλαγή στο ΔΣ του, ωστόσο είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη έκτακτη γενική συνέλευση, με σκοπό την λήψη απόφασης για την εκλογή νέου ΔΣ.