ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Με ενημερώνουν από το κοντρόλ...


Παρέμβαση στο στούντιο του Kontra πραγματοποίησε συλλογικότητα αναρχικών το βράδυ της περασμένης Τρίτης (12/7). Τη στιγμή εκείνη βρισκόταν στον αέρα η εκπομπή «Kontra24» με την Αναστασία Γιάμαλη.
«Με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι έχει εισέλθει στον χώρο του Kontra μία συλλογικότητα, η οποία επιθυμεί να κάνει μία παρέμβαση για τις 50 ημέρες απεργίας πείνας του Γιάννη Μιχαηλίδη», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής.
Στη συνέχεια η ομάδα αναρχικών μπήκε στο στούντιο κρατώντας ένα μεγάλο πανό και φωνάζοντας συνθήματα ζητώντας την άμεση φυλάκιση του Γιάννη Μιχαηλίδη.
«Η επ’ αόριστον κράτηση του απεργού πείνας πρέπει να τερματιστεί άμεσα. 52 ημέρες μετά την έναρξη της απεργίας πείνας, ο αναρχικός σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται αντιμέτωπος με κάθε είδους κατασταλτική μεθόδευση. Η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη. Σύμφωνα με τη γιατρό που τον παρακολουθεί και έχοντας χάσει πάνω από το 21% του αρχικού σωματικού του βάρους, κινδυνεύει από σοβαρή μη αναστρέψιμη ανεπάρκεια ζωτικών οργάνων που μπορεί να οδηγήσει τον οργανισμό του σε πολυοργανική ανεπάρκεια, κατάσταση απειλητική για τη ζωή του», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από την ομάδα αναρχικών.