ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Η μοναδική εφημερίδα που δεν έγραψε λέξη για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη


Από τις πάνω από 15 ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες μόνο μία δεν ανέφερε χθες λέξη στην πρώτη της σελίδα για την καταδίκη και ταυτόχρονα τη αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Όλες οι άλλες είχαν στα πρωτοσέλιδά τους τη δικαστική εξέλιξη, σε μικρή, πολύ μικρή ή μεγάλη έκταση. Πρώτο ή δεύτερο θέμα ήταν στις: Εφημερίδα των Συντακτών, Αυγή, Δημοκρατία, Λόγος, Espresso, Star, On Time. Μονόστηλο ή λίγο μεγαλύτερο χτύπημα είχαν στις πρώτες σελίδες τους: Νέα, Καθημερινή, Ελεύθερος Τύπος, Εστία, Ελεύθερη Ώρα. Μικρότερη προβολή, με λίγες λέξεις, περίπου σαν κείμενο, είχαν ο Ριζοσπάστης (με τη θέση του ΚΚΕ για το θέμα) και η Κόντρα.

Η μοναδική που το αγνόησε

Το manifesto ήταν στην έκδοση της Πέμπτης η μοναδική από τις ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες που δεν είχε χθες στο πρωτοσέλιδό του καμιά απολύτως αναφορά στην απόφαση για Λιγνάδη. Στην πρώτη του σελίδα προβάλλονται επτά θέματα συνολικά, και του βασικού περιλαμβανομένου. Οι τίτλοι αυτών των προβολών από την κορυφή της σελίδας ως τα υποσέλιδα μικρά χτυπήματα:
1) Χριστόδουλος Στεφανάδης: Πρωτόγνωρο το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη Σάμο, 
2) Με το όπλο παρά πόδα Τσακαλώτος και «συστημικοί»,
 3) Εκτσογλανισμός, βερναδακισμός, και ΣΥΡΙΖΑϊκός φαρισαϊσμός (βασικό θέμα), 
4) Ανεκδιήγητος: Άφησε την Παιδεία και πήγε… να δει τον Θύμιο Λυμπερόπουλο (για Τσίπρα), 
5) Η τοξικότητα βλάπτει σοβαρά την πολιτική, 
6) Το μίσος της Αριστεράς για τους δημοσιογράφους, 
7) Γιάννης Παπαγιάννης: Τα trolls των υπογείων και οι κατευθυνόμενες βόμβες.
To manifesto, πάντως, ακολούθησε και στην έκδοση της Πέμπτης τη λογική της θεματολογίας που προβάλλει στην πρώτη του σελίδα από την αρχή της πορείας του στην έντυπη ενημέρωση.
- από το HARDDOG