ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Τζοκόντα και Όρνιθες στο Ηρώδειο - Aφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι


Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι παρουσιάζεται τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Το Δεύτερο Πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους ακροατές να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις γι’ αυτή τη μεγάλη βραδιά στο Ηρώδειο.
Το εμβληματικό «Χαμόγελο της Τζοκόντας», «μια ιστορία σύγχρονη και παλιά μαζί» όπως σημείωνε ο Μάνος Χατζιδάκις, ερμηνεύει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τιμώντας τον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι ο οποίος υπήρξε διευθυντής της κατά την περίοδο 1976-1982.
Το πρόγραμμα, σε αυτή τη δεύτερη συμμετοχή της ΚΟΑ στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, κορυφώνεται με τους διαχρονικούς και πάντα φρέσκους «Όρνιθες». Η συγκυρία της ένωσης των στίχων του Βασίλη Ρώτα με τις μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι δημιούργησαν μια μουσική ιστορία, ένα σύμβολο για εμάς τους Έλληνες.
Οι ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για αυτή τη μεγάλη βραδιά στο Ηρώδειο. Ακούστε τις εκπομπές, επισκεφθείτε τη σελίδα του Δεύτερου και δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό.
Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι «Τζοκόντα» & «Όρνιθες»
Κερδίστε προσκλήσεις για το Ηρώδειο
Σολίστ: Χριστίνα Πουλίτση, υψίφωνος, Τάσης Χριστογιαννόπουλος, βαρύτονος
Μουσική διεύθυνση: Λουκάς Καρυτινός
Συμμετοχές: Χορωδία της ΕΡΤ
Διεύθυνση-διδασκαλία: Μιχάλης Παπαπέτρου
Χορωδία των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων
Παιδική Χορωδία Rosarte