ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Oι πρυτάνεις της... δημοσιογραφίας και το «έγκλημα» στους Κήπους του Προεδρικού...


Και αφού σβήσαμε όλες τις φωτιές, λύσαμε προβλήματα όπως η εξοντωτική ακρίβεια στην καθημερινότητα - ενέργεια, στέγαση, καλάθι νοικοκυράς κλπ. - πιάσαμε το αμέσως πιο φλέγον θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα.
Και ποιο ήταν αυτό; Μα ο «σαγιοναροφόρος» του Προεδρικού Μεγάρου, προσκεκλημένος για κάποιους στη δεξίωση για την επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο «ασεβής» διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών και της efsyn.gr για κάποιους άλλους, και πάντως αναιδής και κατάπτυστος, «υβριστής» - με αυτήν την περιβολή - του πολιτεύματος της χώρας, άτομο που το δίχως άλλο του αξίζει η χλεύη, αν όχι η σύσσωμη καταδίκη της κοινωνίας.
Έτσι, από νωρίς το πρωί, τα social media είχαν «περιλάβει» τον άγνωστο κύριο με τη βερμούδα και το καλοκαιρινό υπόδημα και τον περνούσαν «γενεές δεκατέσσερις». Και ποιοι προΐσταντο βεβαίως βεβαίως της σύντομης αυτής εκστρατείας καταδίκης του μιαρού αυτού αποβράσματος, αλλά και όσων του επέτρεψαν να αμαυρώσει την εκδήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας; Μα φυσικά οι πρυτάνεις της δημοσιογραφίας, οι κ.κ. Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου. Διαλέξτε τη σειρά, είναι και οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου.
Ο ένας έλυνε κι ο άλλος έδενε πρωινιάτικα. Και η πρόταση φανταστική: Να απολυθούν οι υπεύθυνοι της Προεδρικής Φρουράς που επέτρεψαν να συμβεί τοιούτο ανουσιούργημα.
Το κακό είναι όμως, ότι οι εξελίξεις τους πρόλαβαν και όπως πολύ σύντομα αποδείχτηκε, ο ένοχος για το έγκλημα που διαπράχθηκε στους κήπους, είναι κορυφαίος βιολιστής της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ και η φωτογραφία αυτή ελήφθη πριν από την έναρξη της δεξίωσης. Το αυτό επιβεβαίωσε με ανάρτησή του ο ίδιος ο δράστης:
 

Και το πάρτι στα social media ξανάρχισε...

K.K. / EfSyn