ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Πάνε να βγουν και από πάνω Οικονόμου και Πορτοσάλτε


Δεν φτάνει που έκαναν μεγάλη δημοσιογραφική «πατάτα» σχολιάζοντας την αμφίεση του μουσικού στο Προεδρικό Μέγαρο, δεν φτάνει που άφηναν υπονοούμενα ποιος μπορεί να είναι αυτός (ο διευθυντής της Εφ.Συν. εν προκειμένω, ο Νικόλας Βουλέλης) ώστε να χτυπήσουν την εφημερίδα και την Αριστερά, σήμερα πήγαν να βγουν και από πάνω. Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Αρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ.
«Εμείς χθες το πρωί σχολιάζαμε μία φωτογραφία. Δεν ξέραμε ούτε ποιος είναι, ούτε ονομάσαμε κάποιον άλλο που πιθανόν του έμοιαζε» είπε ο Αρης και σιγοντάρισε ο Οικονόμου.
Μα αυτή ακριβώς είναι η δημοσιογραφία που μας οδηγεί στην 108η θέση.
Δεν ντρέπονται αλήθεια να υποστηρίζουν ότι «δεν ξέραμε ούτε ποιος είναι»; Τι είναι, τίποτε άσχετοι στο facebook; Δουλειά του δημοσιογράφου είναι μία: να ψάξει και να μάθει. Οχι να σχολιάσει χωρίς να γνωρίζει. Διότι, μετά, γελοιοποιείται. Ούτε να αφήνει άθλιους υπαινιγμούς. Δεν ήξεραν ποιος είναι αλλά κάποιον τους θύμιζε. Πωωωωω, δεν το πιστεύω πως μπορεί ένας δημοσιογράφος να λέει κάτι τέτοιο.
Αλλά θέλει θράσος να έχεις κάνει λάθος και να πας και να βγεις και από πάνω μετά.
Δημήτρης Κανελλόπουλος / EφΣυν