ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Αποχώρηση Δημάτου


Το κύμα των αποχωρήσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά από μια χρονιά αποτυχιών σε όλα τα αγωνιστικά μέτωπα, έφτασε έως και στο τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ. Ο Ανδρέας Δημάτος ύστερα από επτά χρόνια στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας παραχωρεί τη θέση και τις αρμοδιότητές του στον Γιάννη Καραλή (υπεύθυνος επικοινωνίας) και Τάσο Τσατάλη (γραφείο Τύπου) δηλώνοντας ότι σέβεται την κριτική που έγινε στο πρόσωπό του για τον βαθμό ανταπόκρισης στα καθήκοντά του. Άλλωστε, όπως λέει, «ο καθένας μας είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί και να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί σε μία τόσο μεγάλη αποτυχία –κυρίως- της εφετινής σεζόν, που προκάλεσε τεράστια πίκρα στον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και την αναγκαιότητα των αλλαγών».
Ιδιαίτερη μνεία κάνει για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αναφέροντας:
«Τον έζησα και τον είχα δίπλα μου στην πραγματικά πιο δύσκολη στιγμή τη δική μου και της οικογένειάς μου και δεν περίμενα φυσικά αυτή την επταετία για να καταλάβω το ποιος είναι και το τι σημαίνει για την ΑΕΚ να κρατάει τις τύχες της στα χέρια του».
Ο Ανδρέας Δημάτος αναφέρεται και στο εργασιακό περιβάλλον κατά τα επτά χρόνια της θητείας του στην ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντάς το καλύτερο που είχε σε ολόκληρη τη δημοσιογραφική του καριέρα. Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων έχει υπάρξει στέλεχος του Πήγασου όπου διετέλεσε και διευθυντής της αθλητικής εφημερίδας του Ομίλου Μπόμπολα, της Goal News.

- από το Harddog