ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Το 12ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7


Το Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας, ο αγαπημένος θεσμός της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, έρχεται στο Δεύτερο Πρόγραμμα! Συντονιστείτε με το Δεύτερο και κερδίστε προσκλήσεις για επιλεγμένες προβολές, συζητήσεις και στρογγυλά τραπέζια.

Το 12ο ΦΠΚΑ αναδεικνύει ότι πιο φρέσκο και ρηξικέλευθο συμβαίνει στον παγκόσμιο κινηματογράφο στο χθες και στο σήμερα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις και γνωριμίες με τους δημιουργούς μετά από επιλεγμένες προβολές, με τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από το κοινό προς τους προσκεκλημένους σκηνοθέτες που θα προλογίσουν τις ταινίες τους.

Στο πλαίσιο του φετινού, εξαιρετικά πλούσιου προγράμματος, το οποίο έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και στις τρεις αίθουσες της Ταινιοθήκης (Θερινός κινηματογράφος Λαΐς, Αίθουσα Α’, Αίθουσα Β’), προβάλλονται 110 ταινίες. Παράλληλα, επιλεγμένα προγράμματα του παρουσιάζονται (και) online στη διεύθυνση online.tainiothiki.gr.

Δείτε το πρόγραμμα των προβολών εδώ και κερδίστε προσκλήσεις μέσα από τις εκπομπές του Δεύτερου ως τις 14 Ιουνίου.

Info

Το 12ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Καθημερινά ως τις 14 Ιουνίου 2022