ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Η δημοσιογράφος Ελίνα Μπαχαρίδη εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Ανατροπής»


Τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου της «Ελληνικής Ανατροπής» (ΕΛ.Α) ανέλαβε η πολιτική επιστήμονας και δημοσιογράφος, Ελίνα Μπαχαρίδη. Κατ' ουσίαν η Ελίνα Μπαχαρίδη διαδέχεται τον Πάρι

Κουρτζίδη, καθώς μετά την εκλογή του στην αρχηγία της ΕΛΑ δεν είχε αναπληρωθεί η θέση Εκπροσώπου Τύπου στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι. Ακολουθούν βιογραφικά στοιχεία βάσει Δ.Τ. της ΕΛ.Α:
H Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», Ελίνα Μπαχαρίδη, γεννήθηκε τον Μάϊο του 1996 στο Μαρούσι Αττικής.
Το 2019 αποφοίτησε από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αμέσως μετά, συνέχισε τις σπουδές της σε Μεταπτυχιακό επίπεδο, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το Πρόγραμμα «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2022. Παράλληλα με τις σπουδές, εργάστηκε σε ποικίλες ενημερωτικές ιστοσελίδες ως δημοσιογράφος.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και κύκλους συμπληρωματικών σπουδών γύρω από το Digital Marketing, το Web Content Creation, τις Δημόσιες Σχέσεις και την Δημοσιογραφία.
Το 2021, κλήθηκε από τον αείμνηστο δημοσιογράφο και ιδρυτή του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργο Τράγκα να εργαστεί στο Γραφείο Τύπου του κόμματος. Παράλληλα, αρθρογράφησε στο ιστορικό περιοδικό Crash.
Μετά τον αδόκητο θάνατο του Γιώργου Τράγκα, συνέχισε στο πλευρό του Πάρι Κουρτζίδη, ο οποίος, έπειτα από το 1ο Τακτικό Συνέδριο ανέλαβε με πανηγυρική πλειοψηφία την ηγεσία του κόμματος.
Τον Μάϊο του 2022 ανέλαβε την θέση της Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».