ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Στείλτε το demo σας και μπείτε «Με τις μπάντες» στην ΕΡΤ


Έχετε μια μπάντα με τους φίλους σας που παίζει οποιοδήποτε είδος μουσικής; Από rock, funk, garage, μέχρι παραδοσιακά, ρεμπέτικα ή trap και hip hop; Είστε μαθητές γυμνασίου, λυκείου ή νέοι μέχρι 18 ετών; Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα; Στείλτε ένα μουσικό demo και μπείτε στην ΕΡΤ «Με τις μπάντες» για να κάνετε την πρώτη σας επαγγελματική ηχογράφηση.
Η ΕΡΤ με το Tμήμα του Nεανικού της προγράμματoς, ανοίγει τα στούντιο της σε νεανικά συγκροτήματα για να κάνουν εντελώς δωρεάν την πρώτη τους βιντεοσκοπημένη, επαγγελματική ηχογράφηση. Στόχος; Η ανάδειξη των νέων μουσικών σχημάτων που δημιουργούνται καθημερινά σε σχολεία, (γυμνάσια, λύκεια, μουσικά σχολεία, κ.λπ), είτε μέσα από τις δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, είτε και μέσα από διασκευές αγαπημένων τους τραγουδιών.
Οι καλύτερες μπάντες θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από στελέχη της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου της ΕΡΤ και αυτές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν την πρώτη τους επαγγελματική ηχογράφηση στα στούντιο ηχογραφήσεων της ΕΡΤ, αλλά και βιντεοσκόπηση του performance τους (video clip) η οποία θα ανέβει στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.
Tα μουσικά συγκροτήματα, που δεν πρέπει να έχουν επαγγελματική δραστηριότητα, μπορούν να αποστείλουν το υλικό τους από τις 13 Απριλίου 2022.
Στείλτε το υλικό σας αποκλειστικά στο email: metismpantes@ert.gr με τη μορφή αρχείου demo ή σχετικού συνδέσμου που θα περιλαμβάνει το υλικό, ηχητικό ή οπτικό και ελάτε στην ΕΡΤ «Με τις μπάντες».
Δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στο ert.gr, εδώ