ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Εντεκα χρόνια χωρίς τον Νίκο Παπάζογλου


Στον Νίκο Παπάζογλου που «έφυγε» από κοντά μας, ακριβώς 11 χρόνια πριν, στις 17 Απριλίου του 2011, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Η δική μας πόλη», την Κυριακή 17 Απριλίου στις 12:00 ώρα Ελλάδας.
Ο Θέμης Ροδαμίτης, από το στούντιο της «Φωνής της Ελλάδας», θα μας θυμίσει τον μεγάλο ερμηνευτή και τραγουδοποιό. Θα μας ταξιδέψει στα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του, στις πολύχρονες και σημαντικές συνεργασίες του στη Θεσσαλονίκη, την πόλη του, στην εποχή που τον σημάδεψε και τη σημάδεψε, αλλά και στις άλλες πόλεις και τα μέρη που αγάπησε.
Παράλληλα, θα κάνει αναδρομή στη σπουδαία μουσική διαδρομή του μεγάλου ερμηνευτή και τραγουδοποιού και θα αναφερθεί στην ανεπανάληπτη βοήθεια, που προσέφερε ο Νίκος Παπάζογλου σε νέους δημιουργούς, οι οποίοι χάρη σε αυτόν διένυσαν σημαντική πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής.
Στον Θέμη Ροδαμίτη, που έχει την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκπομπής μιλούν από τον χώρο της μουσικής ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Δημήτρης Μυστακίδης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Παναγιώτης Κούτσουρας, ο Γιώργος Λίζος, οι συγγραφείς Γιώργος Σκαμπαρδώνης και Θωμάς Κοροβίνης και η σκηνοθέτις Ελένη Αλεξανδράκη.
Στην εκπομπή θα ακουστούν ιδιαίτερο αρχειακό υλικό και τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ.