ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Ο σκίουρος έφαγε τελικά το βελανίδι


Ενα βίντεο, που αναρτήθηκε στο YouTube με τον τίτλο «The End» από το κανάλι «Finale» δείχνει τον σκίουρο Σκρατ να χοροπηδά πριν συναντήσει ένα βελανίδι. Κι ενώ μέχρι πρόσφατα ο Σκρατ προσπαθούσε συνέχεια να κρατήσει το βελανίδι του ασφαλές, χωρίς αποτέλεσμα, το νέο βίντεο δείχνει μια διαφορετική έκβαση στην ιστορία.
Αντί να προσπαθεί να θάψει το βελανίδι, ο Σκρατ το μελετά πριν το φάει. Κοιτάζει μερικές φορές τριγύρω αλλά τελικά το τρώει. Στη συνέχεια χοροπηδά πριν η οθόνη γίνει μαύρη.
Η περιγραφή στο κανάλι που δημοσιεύτηκε το βίντεο, αναφέρει: «Τις τελευταίες μέρες των Blue Sky Studios, μια μικρή ομάδα καλλιτεχνών ενώθηκε για μια τελευταία λήψη. Αυτή η λήψη είναι ένα αντίο, ένας αποχαιρετισμός με τους δικούς μας όρους». Το Blue House Studios έκλεισε από την Ντίσνεϊ το 2021 μετά την εξαγορά της Fox. Οι δημιουργοί κινουμένων σχεδίων κυκλοφόρησαν αυτό το βίντεο την ίδια μέρα που μια νέα μίνι σειρά με τις περιπέτειες του Σκρατ, έκανε πρεμιέρα στο Disney+ πριν το κλείσιμο του Blue Sky.
Οι πέντε ταινίες «Ice Age» συγκέντρωσαν συνολικά 3.2 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Ο ιστότοπος IGN δημοσίευσε το βίντεο στο Τουίτερ με τη λεζάντα «20 χρόνια μετά, ο Σκρατ επιτέλους πήρε το βελανίδι του».