ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

«Ουδέν πρόβλημα» με Άδωνη και Πέτσα λέει η κυβέρνηση


Δεν υπάρχει κανένα θέμα στην κυβέρνηση με κάποιο υπουργό, καθώς όλοι χαίρουν της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Το παραπάνω ανέφερε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, επιχειρώντας να δώσει τέλος στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να δώσει «κόκκινη» κάρτα σε ορισμένους υπουργούς.
Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα του Γιώργου Παπαχρήστου (στην εφημερίδα «Τα Νέα») γινόταν αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα: στον Άδωνι Γεωργιάδη και στον Στέλιο Πέτσα, υπογραμμίζοντας πως αν ο ίδιος ήταν στη θέση τους, θα ανησυχούσε πολύ.
«Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, όλα τα μέλη της κυβέρνησης απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού, και θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι στα καθήκοντά τους», είπε σήμερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Γ. Οικονόμου, προσπαθώντας να εκτονώσει την αναστάτωση που ενδεχομένως δημιουργήθηκε στο εσωτερικό της κυβέρνησης μετά τα δημοσιεύματα.