ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Η Μάρα Ζαχαρέα με ανοιξιάτικο casual look


Ολόκληρος ο τίτλος είναι: «Η Μάρα Ζαχαρέα με ανοιξιάτικο casual look που μπορείς να αντιγράψεις με κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου». Και κάπως έτσι εξηγούνται, αν όχι όλα, πολλά. 
  • Κάπως έτσι εξηγείται το γιατί ούτε ένας εισαγγελέας δεν έχει καλέσει τον Κώστα Βαξεβάνη να καταθέσει τα όσα αποκαλύπτει διαρκώς για το σκάνδαλο Novartis (που είναι σκάνδαλο, γιατί το παραδέχθηκε η ίδια η Novartis και γι’ αυτό και πλήρωσε 346 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο που έκανε στην Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα όσοι το λένε σκάνδαλο, πόσο μάλλον αν έχουν και στοιχεία γι’ αυτό, ή είναι Συριζαίοι ή κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικών οργανώσεων). 
  • Κάπως έτσι εξηγείται γιατί υπερελάχιστοι ασχολούμαστε ακόμα με τη δίκη Λιγνάδη (στην οποία για να μπεις, πρέπει να ‘χεις μπάρμπα στην Κορώνη, καθώς αφήνουν μόνον πέντε δημοσιογράφους και τρεις πολίτες να την παρακολουθήσουν).
  •  Κάπως έτσι εξηγείται γιατί η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, αν και ανεξάρτητη Αρχή (!), περίμενε την «εντολή Μητσοτάκη», όπως είπε ο ίδιος, για να δει αν και πόσα είναι τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας (δηλαδή αν της πει ο πρωθυπουργός να μην κάνει έρευνα, δεν θα κάνει;) - υπερκέρδη περισσότερα από κάθε άλλη χώρα της Ε.Ε., για τα οποία επίσης κανένας θεσμός δεν έχει κάνει κάποια έρευνα.
Είναι πλέον προφανές: όλοι ασχολούνται με το «ανοιξιάτικο casual look» της Ζαχαρέα. Εγιναν επισταμένες έρευνες, ενεπλάκησαν θεσμικοί παράγοντες και η κοινωνία των πολιτών και όλοι κατέληξαν πως «η Μάρα υιοθέτησε την τάση που θέλει να δημιουργούμε tone to tone εμφανίσεις, επιλέγοντας το μπεζ χρώμα».
Δεν το λέω εγώ. Δεκάδες δημοσιογράφοι το λένε. Που δεν λένε τίποτε άλλο, μα... τα έχουν πει ήδη όλα.

Νόρα Ράλλη