ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά στον Γρηγόρη Ψαριανό η «Αλληλεγγύη για Όλους»


Την έντονη αντίδραση της οργάνωσης «Αλληλεγγύη για Όλους» προκάλεσε η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος παραποιώντας την αφίσα της μεγάλης συναυλίας ειρήνης της 29ης Μαρτίου στα Προπύλαια, έβαλε αγκυλωτούς σταυρούς και έκανε λόγο για «συναυλία ξεπλύματος του Αδόλφου Πούτιν».
«Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της δικαστικής οδού είναι δεδομένη» τονίζει η «Αλληλεγγύη για Όλους», χαρακτηρίζοντας τον Γρηγόρη Ψαριανό «γνωστό εκπρόσωπο του επικοινωνιακού εσμού».
Ακολουθεί η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού στο twitter και ολόκληρη η ανακοίνωση της «Αλληλεγγύης για Όλους»:Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Αλληλεγγύη για Όλους:

«H Αλληλεγγύη για Όλους διοργανώνει την Τρίτη 29 Μαρτίου συναυλία Ειρήνης, για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία για να προστατευθούν οι άμαχοι και οι πρόσφυγες πολέμου για να αποχωρήσει ο στρατός του Πούτιν από την Ουκρανία.
H αυτονόητη αυτή αντιπολεμική παρέμβαση με την καθοριστική συμβολή γνωστών ανθρώπων της τέχνης αντιμετωπίζεται από συγκεκριμένους κύκλους με απύθμενη θρασύτητα και πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Πρωταγωνιστής ο γνωστός εκπρόσωπος του επικοινωνιακού εσμού κύριος Γρηγόρης Ψαριανός που έχει το θράσος να ανεβάζει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραποιημένη την αφίσα της αλληλεγγύης με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια.
Είναι δεδομένη και γνωστή η αντιφασιστική και αντιρατσιστική στάση της Αλληλεγγύης για Όλους, οι διαρκείς αγώνες για τη προστασία των αδύναμων χωρίς διακρίσεις.
Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της Δικαστικής οδού είναι δεδομένη».