ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Τέλος ο Γ. Κουβαράς από το Action24 - Σύμβουλος Έκδοσης στην εφημερίδα τού Παναγιωτάκη


Νέo ρόλο θα έχει στον μιντιακό όμιλο του Διονύση Παναγιωτάκη ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς. Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εκπομπής του “Evening Report” που μεταδιδόταν επι οκτώ συνεχόμενα χρόνια στο Action 24, τονίζοντας ότι λειτούργησε σε ένα απόλυτα ελεύθερο και ανεξάρτητο περιβάλλον δημοσιογραφικά, ευχαριστώντας τον ιδιοκτήτη του σταθμού και προσωπικό του φίλο Διονύση Παναγιωτάκη… Και ανανέωσε το ραντεβού του μέσα από τις σελίδες της υπό έκδοση εφημερίδας του Action 24.
Ο Γιώργος Κουβαράς έγραψε στο Facebook: 
“Το Evening Report ρίχνει απόψε τίτλους τέλους μετά από οκτώ συνεχή χρόνια καθημερινής παρουσίας στο Action 24. Για μένα αυτά τα χρόνια υπήρξαν τα πιο δημιουργικά και τα πιο αντιπροσωπευτικά της σχέσης μου με τη δημοσιογραφία. Μου δόθηκε η δυνατότητα να λειτουργήσω μέσα σε ένα απόλυτα ελεύθερο και ανεξάρτητο περιβάλλον, δίχως τριβές και παρεμβάσεις και γι αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διονύση Παναγιωτάκη, ιδιοκτήτη του Action 24 και αδελφικό μου φίλο.
Αυτή η εκπομπή οφείλει την μακρά της πορεία στη δύναμη που δημιουργούν οι παρέες. Από το ξεκίνημα μέχρι την τελευταία μέρα, όλοι όσοι πέρασαν από το τραπέζι του Evening Report αισθάνθηκαν ότι ανήκουν σε αυτή την παρέα, που κατάφερε – πιστεύω – να επικοινωνεί με ειλικρίνεια, σεβασμό και αξιοπρέπεια, μέσα σε ένα κλίμα φιλικό, που ακόμη και οι μεγάλες διαφωνίες αντί να μας απομακρύνουν, μας έφερναν πιο κοντά.
Η επιτυχία του Evening Report είναι υπόθεση όλων των συνεργατών και φίλων που το στήριξαν με πάθος σε δύσκολες εποχές. Τους ευχαριστώ ειλικρινά όλους μαζί κι έναν – έναν ξεχωριστά. Τους χρωστάω πολλά και θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Δεν λέμε «αντίο», άλλωστε με πολλούς θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στην υπό έκδοση εφημερίδα του Action 24. Αφήστε που υπάρχουν πάντα και τα… reunions – γιατί μόνο οι ΠΥΞ ΛΑΞ ή οι Scorpions κι όχι κι εμείς;
Το νέο πρόγραμμα του Action 24 ξεκινάει στις 4 Απριλίου με εκλεκτούς συνεργάτες και αγαπημένους φίλους. Είμαι σίγουρος ότι θα σκίσει! Θα τους παρακολουθώ με ενδιαφέρον και αγωνία κάθε βράδι, σαν να βρίσκομαι στο κοντρόλ”
ΥΓ1  Ο Γιώργος Κουβαράς θα είναι Σύμβουλος Έκδοσης στην υπό έκδοση εφημερίδα του Action 24  ενώ Διευθυντής του φύλλου θα είναι ο Γιάννης Πολίτης. Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας θα αποτελείται από τους δημοσιογράφους του καναλιού.

YΓ2 Ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει στην τηλεόραση με εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ.