ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

O Κώστας Σπυρόπουλος δίνει μάχη με τον κορονοϊό


Για πέμπτη μέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή. Τα βαριά συμπτώματα, τα οποία παρουσίασε.. και επιδεινώθηκαν ημέρα με την ημέρα, ανάγκασαν σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τους γιατρούς να του τοποθετήσουν μηχανική υποστήριξη αναπνοής με αναπνευστήρα, προκειμένου να βοηθήσουν όσο μπορούν την σωστή λειτουργία των πνευμόνων του.
Στην απόφαση αυτοί οι γιατροί κατέληξαν μετά τα αποτελέσματα των αξονικών που έκαναν στον ηθοποιό και τα οποία φανέρωσαν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες εξαιτίας του ιού.
Μέχρι αυτή την ώρα ο ηθοποιός, όπως γράφει το protothema, νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο covid-19 και λαμβάνει την ενδεικνυόμενη για την κατάσταση του θεραπευτική αγωγή με τον ίδιο να δίνει μάχη ώστε να μην χειροτερέψει επιπλέον η κατάσταση της υγείας του και χρειαστεί να διασωληνωθεί.