ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Γιατί λείπει ο Αντώνης Σρόιτερ από το δελτίο του Alpha


Eκτός δελτίου ειδήσεων του Alpha βρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ και το βράδυ της Τρίτης. Ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δεν ήταν αυτός που υποδέχθηκε το κοινό του Alpha και τη.. θέση του πήρε η δημοσιογράφος, Μαρία Νικόλτσιου.
Αν και η πρώτη σκέψη των τηλεθεατών ήταν πως ο κορωνοϊός «χτύπησε» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Ο λόγος που ο Αντώνης Σρόιτερ δεν βρίσκεται στο πλατό του δελτίου ειδήσεων είναι καθαρά δημοσιογραφικός και αφορά την εκπομπή που παρουσιάζει.
Λάτρης του ρεπορτάζ, ο Αντώνης Σρόιτερ τις τελευταίες ημέρες ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να «καλύψει» θέματα τα οποία θα προβληθούν στην εκπομπή «Tik Talk».
Η συγκεκριμένη αποστολή, τον κράτησε μακριά από το πόστο του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και θα τον κρατήσει για μερικές μέρες ακόμα καθώς κατά την επιστροφή του, ο δημοσιογράφος θα πρέπει να μπει καραντίνα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κρούσματος κορωνοϊού.