ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Πόσα «καπελώματα» θα αντέξει;


Tο ότι η σχέση του Βασίλη Κικίλια με το Μέγαρο Μαξίμου καλύπτεται από πολλά σύννεφα είναι γνωστό. Ωστόσο, επειδή ο υπουργός Υγείας έχει διαμηνύσει πως αν… ενοχλεί, μπορεί και να «τα βροντήξει» οψέποτε τού ζητηθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως έχει αποφασίσει να «εκδικηθεί» αλλιώς τον υπουργό Υγείας: συγκεκριμένα, το Μαξίμου έχει δώσει σύνθημα για ολική «παράκαμψη» του Βασίλη Κικίλια, που βλέπει καθημερινά και από ένα κυβερνητικό στέλεχος να αναλαμβάνει τα... ιμάτια που τού έχει de facto αφαιρέσει το Μέγαρο Μαξίμου.
Για παράδειγμα, για το σύστημα υγείας και τις αντοχές του μιλάει αρμοδίως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ενώ το πρόγραμμα των εμβολιασμών αποτελεί πλέον το «κομμάτι» του Γ.Γ. του υπουργείου, Μάριου Θεμιστοκλέους.
Ταυτοχρόνως, πολλοί παρατήρησαν ότι το project με τα αυτοδιαγνωστικά τεστ έχει διεκπεραιώσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, με τον ίδιο τον Κικίλια να μην εμφανίζεται και πολύ «ζεστός» για την πραγματική ασφάλεια που προσθέτουν τα self test. Το ερώτημα, τούτων δοθέντων, είναι πόσα… καπελώματα θα αντέξει ακόμη ο υπουργός Υγείας -ειδικά όταν αυτά γίνονται με «εντολή Μητσοτάκη».