ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ο Ελβετός τρομπετίστας Erik Truffaz στο Kosmos


Ένας εξαιρετικός στυλίστας της ευρωπαϊκής τζαζ, ο Ελβετός τρομπετίστας Erik Truffaz, είναι ο καλεσμένος του Kosmos τα μεσάνυχτα της Κυριακής 18 Απριλίου 2021. O Kosmos, σε αποκλειστική.. συνεργασία με το δίκτυο της EBU, μας μεταφέρει στο φεστιβάλ Label Suisse που έγινε στη Λωζάνη, το Φθινόπωρο του 2020.
Ο Erik Truffaz, με το κουαρτέτο του – και καλεσμένη τη νεαρή συμπατριώτισσά του, τη βοκαλίστα Andrina Bollinger σε δύο τραγούδια- παρουσίασαν τη μουσική τους στο πλαίσιο του φεστιβάλ Label Swiss το περασμένο Φθινόπωρο. Τζαζ αναμεμειγμένη με ηλεκτρονική μουσική και πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, είναι η συνταγή που έχει κάνει τον Erik Truffaz και τη μουσική του δημοφιλή σε όλο τον κόσμο, τόσο μέσα από τις ηχογραφήσεις του στην εμβληματική δισκογραφική εταιρεία Blue Note, όσο και μέσα από τις εκατοντάδες ζωντανές του εμφανίσεις. Στη συναυλία που παρουσιάζει το «Kosmos Live!», ακούγονται κομμάτια από παλαιότερες δισκογραφικές του δουλειές αλλά και από το πρόσφατο «Lune Rouge».
Επιμέλεια-Παρουσίαση: Γιάννης Δημητριάδης