ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Barking Well Media


Σε ενίσχυση και αναδιάρθρωση του τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων προχωρά η Barking Well Media στο πλαίσιο της συνεχούς διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της που μέχρι .. σήμερα περιλαμβάνουν την παραγωγή πολυάριθμων τηλεοπτικών projects υψηλής ποιότητας και αισθητικής, εκδόσεις και digital media.
***
Συγκεκριμένα η Barking Well Media, δημιουργεί νέα Διεύθυνση Corporate Affairs and Communications με επικεφαλής την Κατερίνα Γκαγκάκη, στέλεχος με πολυετή επιτυχημένη πορεία στην Εταιρική Επικοινωνία και το Reputation Management σε πολυεθνικές εταιρίες, ομίλους Μέσων και οργανισμούς κοινωνικής ωφέλειας.
***
Στο δυναμικό της  Διεύθυνσης της Barking Well Media εντάσσεται επιπλέον η Φαίη Κυριακοπούλου ως Communications Manager, στέλεχος με 20ετή εμπειρία στην Επικοινωνία στην τηλεοπτική αγορά.
Στόχος της νέας αυτής δομής είναι η περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας της Barking Well Media, των επιμέρους δραστηριοτήτων, προϊόντων- προγραμμάτων καθώς και των προσώπων της.
***
Ο κ. Χρήστος Κόμπος από τον Ιανουάριο του 2018 κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.Ο κ. Κόμπος στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ψυχαγωγικού τομέα του καναλιού αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει Head of Content and Program Strategy του ΣΚΑΪ. Η Διοίκηση του σταθμού τού εύχεται καλή επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα.