ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Ο Γιάννης Πετρίδης κουβαλά τους δίσκους του στην Αφύλαχτη Διάβαση - Μαζί του και ο Δημήτρης Κανελλόπουλος


Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, οι ακροατές του Πρώτου Προγράμματος θα πρέπει να γυρίσουν τα ρολόγια τους μία ώρα πίσω και αντί για τέσσερις το απόγευμα, η ώρα που ξεκινά η εκπομπή του.. Γιάννη Πετρίδη, οι δείκτες θα πρέπει να δείξουν 3 το μεσημέρι.
Ο Γιάννης Πετρίδης «περνά» την «Αφύλαχτη Διάβαση» κουβαλώντας τους δίσκους με τα τραγούδια που έπαιξε στην πρώτη πρώτη εκπομπή του στο Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας και ξετυλίγει μία συγκλονιστική διαδρομή 46 χρόνων.
Είναι ο άνθρωπος που σημάδεψε την εφηβεία και την πρώτη νιότη χιλιάδων Ελλήνων, που έφερε το ξένο τραγούδι στη δημόσια ραδιοφωνία και ταξίδεψε ολόκληρες γενιές στα γεωγραφικά μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου χωρίς να μετακινηθούν ούτε βήμα από το εφηβικό δωμάτιό τους.
Κατά τη διάρκεια του ραδιοφωνικού ντοκιμαντέρ ο Γιάννης Πετρίδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλές εκπλήξεις που συνδέονται με την πλούσια και μακρά διαδρομή του στα ερτζιανά.
Στον ραδιοθάλαμο του Πρώτου Προγράμματος μαζί με τον Γιάννη Πετρίδη θα βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος.
Έρευνα-παρουσίαση: Θωμάς Σίδερης
Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8
Info
Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, ώρα 15:00-16:00
Εκπομπή: «Αφύλαχτη διάβαση»
Καλεσμένος στην «ΑΦΥΛΑΧΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ» ο Γιάννης Πετρίδης