ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

Σκληρή κριτική από «Καθημερινή» στους ερασιτέχνες προφήτες της κυβέρνησης

Σκληρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς ασκεί για μια ακόμη φορά ο Παντελής Μπουκάλας μέσα από το άρθρο του στην «Καθημερινή». Ο αρθρογράφος κάνει λόγο εμμέσως πλην σαφέστατα.. για ερασιτέχνες προφήτες αναφορικά με τις δηλώσεις υπουργών που διαψεύδονται συνεχώς. Γράφει χαρακτηριστικά - ανάμεσα σε άλλα- ο Π. Μπουκάλας:
«Ετσι που πάμε, από διάψευση σε διάψευση, ίσως οι εταιρείες στοιχημάτων εντάξουν και νέο ποντάρισμα στο προϊόν τους: Πόσες ώρες θα περάσουν ώσπου οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι να αδειάσουν αρμοδίως τον κ. Γεωργιάδη και πόσες τον κ. Θεοχάρη, 2, 3 ή 5;
Εχει τη θλίψη του ή και την κατάθλιψή του ο κόσμος απ’ την κλεισούρα και τη χασούρα, ένα χρόνο τώρα. Και μπορεί το γέλιο να φημίζεται σαν θεραπευτικό, οι αυτοσχεδιαστικές υπουργικές φιγούρες όμως έπαψαν να βγάζουν γέλιο. Μάλλον αγανάκτηση προκαλούν πια».

Κάποιοι λένε πως στο Μέγαρο Μαξίμου εκφράζεται ενόχληση σχετικά με δημοσιεύματα της «Καθημερινής» που ασκούν κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και όχι μόνο.