ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ψήφισε κατά του δικαιώματος στην άμβλωση


Έντονο προβληματισμό προκαλεί η στάση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, που ψήφισε στην Ευρωβουλή κατά του δικαιώματος γυναικών στην.. επιλογή άμβλωσης.
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος συντάχθηκε με τις πιο ακραίες φωνές του ευρωκοινοβουλίου αυτές τις άκρας δεξιάς υποστηρίζοντας ότι «η ανθρώπινη ζωή πρέπει να προστατεύεται από τη σύλληψη». Με την υποσημείωση μάλιστα ότι η γυναίκα δεν θα έπρεπε να μπορεί να επιλέξει.
Η παραπάνω ωστόσο στάση που τήρησε ο ευρωβουλευτής εκπροσωπώντας την Ελλάδα αναμένεται να πάρει διαστάσεις γενικής κατακραυγής καθώς δε θα έπρεπε να είναι προς διαπραγμάτευση το πως ορίζει το σώμα της κάθε γυναίκα ή επιλογή της να γίνει μητέρα ή και όχι.

ΣΥΡΙΖΑ: Επόμενη στάση κυνήγι μαγισσών

«Η ψήφος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση είναι ντροπή για τη χώρα. Η "μεταρρύθμιση" προχωράει, επόμενη στάση κυνήγι μαγισσών» σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

ΜέΡΑ25: Η ακροδεξιά λύνει και δένει στη ΝΔ

«Μετά τον κ. Ζαγοράκη που "εκ παραδρομής" ψήφισε κατά των ΛΟΑΤΚΙ και ο κ. Κυμπουρόπουλος επέλεξε να στοιχηθεί με την ακροδεξιά στο Ευρωκοινοβούλιο, ψηφίζοντας κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση. Η ακροδεξιά λύνει και δένει στο κυβερνών κόμμα» σχολιάζει το ΜέΡΑ25.