ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

Aντί επίταξης, «δωράκια» στους κλινικάρχες


Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ για την διαχείριση της πανδημίας.
«Την ώρα που το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης, δεκάδες συμπολίτες μας χάνουν.. καθημερινά τη ζωή τους, εκατοντάδες βρίσκονται διασωληνωμένοι, αρκετοί από αυτούς εκτός ΜΕΘ και ο κ. Μητσοτάκης αντί να εφαρμόσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης και να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, όπως συνεχώς του ζητάμε, απλά συζητά με τους επιτελείς του πώς θα «συνεργαστεί περαιτέρω» με τους ιδιώτες», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Δυστυχώς, στο σχεδιασμό τους αντί επίταξης προβλέπουν μόνο «δωράκια» στους κλινικάρχες, όπως τα διπλά νοσηλεία για τις ελάχιστες κλίνες που διαθέτουν και αποσπασμένους γιατρούς από τα Δημόσια νοσοκομεία», σημειώνει η Κουμουνδούρου.
«Ανίκανοι να προστατέψουν τους πολίτες και ικανοί μόνο για να προστατέψουν τα συμφέροντα των κλινικαρχών φίλων τους. Οι χειρισμοί τους έχουν πάψει να είναι μόνο επικίνδυνοι. Είναι εγκληματικοί», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.