ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Την πατήσαμε: Μετά τα... έξυπνα μέτρα έρχεται η «έξυπνη στρατηγική»...


Προαναγγέλλει χαλάρωση μέτρων το επόμενο 48ωρο εν μέσω «έκρηξης» διασωληνωμένων

Τη στιγμή που τα σημερινά κρούσματα έφτασαν τα 3.465 και ο αριθμός των διασωληνωμένων εκτοξεύτηκε στους 630, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλλει άμεση χαλάρωση μέτρων του lockdown...
Ο πρωθυπουργός μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN εκφράζει την αισιοδοξία του (ωχ, ωχ...) πως εντός των επομένων 10 ημερών θα υπάρξει μία «επιπέδωση» του τρίτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες πως εντός των επομένων 48 ωρών θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη «στρατηγική σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα».
O Mητσοτάκης έκανε λόγο για «έξυπνη στρατηγική» κάτι σαν τα... έξυπνα μέτρα δηλαδή που μας έφεραν στη σημερινή μέρα με τα 3.465 κρούσματα, τους 630 διασωληνωμένους και τους 56 νεκρούς.
«Θα πρέπει να εφαρμόσουμε μία “έξυπνη” στρατηγική, ώστε να γίνουν εκ νέου ενεργοί οι πολίτες μας, χωρίς να υπονομεύουμε τη στρατηγική αναχαίτισης του ιού. Αυτή είναι η ισορροπία, που πρέπει να επιτύχουμε, ήτοι πως αφήνουμε στους πολίτες κάποιο βαθμό ελευθερίας χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη συνολική στρατηγική μας. Αυτό ακριβώς κάνουμε τώρα και θα προβούμε σε σχετικές ανακοινώσεις εντός των επομένων 48 ωρών» είπε συγκεκριμένα ο Κυρ. Μητσοτάκης στο CNN..