ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ενόχληση στο Μαξίμου για το ΑΠΕ

Mεγάλη ενόχληση υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου για το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που τις τελευταίες μέρες "δεν μπόρεσε να παίξει τον ρόλο του", όπως χαρακτηριστικά λένε πρόσωπα πολύ κοντά στον Πρωθυπουργό.
Διαρροές μέσα από το Μαξίμου, ισχυρίζονται πως το ΑΠΕ στην κρίση στον ΄Εβρο "δεν κινήθηκε όπως θα μπορούσε και έπρεπε, ως κρατικό πρακτορείο που μεταδίδει ειδήσεις και εικόνες και στο..
εξωτερικό", επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ούτε συντάκτες έστειλε από την αρχή εκεί, ( ούτε πολιτικό συντάκτη μαζι με τον πρωθυπουργό και τους Ευρωπαίους ηγέτες...) ούτε κάμερα, ουτε φωτογράφους που να μένουν εκεί και να μεταδίδουν σε όλο τον κόσμο τα γεγονότα.
Αλλά και στην κρίση με τον κορωνοϊό, όπως λένε στο Μαξίμου, το ΑΠΕ δεν τα πήγε καλύτερα.
Δεν υπήρχε συντονισμός με το κυβερνητικό επιτελείο και, όπως ισχυρίζονται, δεν κατάφερε να "μπεί μπροστά στον τομέα των ενημερώσεων και των οδηγιών" και "κινήθηκε κατά τα συνηθισμένα".
Αυτό που εξόργισε πάντως συγκεκριμένο συνομιλητή του πρωθυπουργού είναι πως την Κυριακή, 15-3, και ενώ οι εξελίξεις στο θέμα ήταν ραγδαίες, η κεντρική σελίδα του ΑΠΕ στο ιντερνετ, είχε ως κεντρικό θέμα για πολλές ώρες, οτι αναβαθμίστηκε σε υφυπουργό ο γεν. γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς....
Την ώρα δηλαδή που τα θέματα για τον κορωνοϊό "έκαιγαν" κάποιοι στο ΑΠΕ έκριναν ότι βασικό ενδιαφέρον των πολιτών ήταν αν ο γεν. γραμματέας έγινε υφυπουργός.....
Στο Μαξίμου αναζητούν ποιός έδωσε την σχετική εντολή, προφανώς -όπως λένε- για να κάνει δημόσιες σχέσεις στον νέο υφυπουργό.