ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Mε τηλεεργασία λειτουργούν Documento και koutipandoras

Με απόφαση της ιδιοκτησίας, τόσο η εφημερίδα Documento όσο και τα σάιτ documentonews και koutipandoras θα δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης αποφεύγοντας όσο είναι δυνατόν τη φυσική επαφή. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:
Οι τεχνολογικές εξελίξεις δίνουν σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα να δίνουμε την πληροφορία και να ενημερώνουμε υπεύθυνα χωρίς..
να θέτουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας σε κίνδυνο. Όταν και εφόσον χρειαστεί θα είμαστε επιτόπου στο ρεπορτάζ, αν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον.
Τις επόμενες μέρες, το Documento, θα ανακοινώσει και άλλες πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει για την απρόσκοπτη και έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών. Τις κρίσιμες ώρες που ζούμε, έχει σημασία η στάση ευθύνης του καθενός.
Για το Documento, παρότι είναι ιδιωτική επιχείρηση, στην ιεράρχηση των αξιών, η προστασία του πολίτη μέσω της υπεύθυνης ενημέρωσης προέχει του κέρδους.
Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την παρέχουμε τώρα που είναι ζωτικά αναγκαία.