ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Μητσοτάκης: Κανονικά το δώρο Πάσχα...

...αλλά δεν ξέρουμε το πότε θα δοθεί

 Νέα μέτρα για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας εξήγγειλε στο νέο του διάγγελμα το απόγευμα της Πέμπτης (19.3.2020) για τον κορωνοϊό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση προς όλους να ανταποκριθούν στα μέτρα..
περιορισμού ώστε να μη χρειασθεί να ληφθούν σκληρότερες αποφάσεις -μην πηγαίνετε στα νησιά, η περίθαλψη θα είναι δύσκολη, αν όχι αδύνατη και ο ιός δεν γνωρίζει σύνορα και αποστάσεις, είπε χαρακτηριστικά.
 Ο Κυρ. Μητσοτάκης μετά τις δηλώσεις Σταϊκούρα (ΕΔΩ) ξεκαθάρισε ότι το δώρο Πάσχα θα δοθεί κανονικά, ενώ έξτρα δώρο θα λάβουν οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό δηλ. οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και στην Πολιτική Προστασία.
O πρωθυπουργός δήλωσε πως το δώρο του Πάσχα «θα καταβληθεί στο ακέραιο από όλους τους εργοδότες προς όλους τους εργαζόμενους, όπως ακριβώς το δικαιούνται», ωστόσο δεν διευκρίνισε το πότε θα καταβληθεί. «Ο ακριβής χρόνος καταβολής του θα ανακοινωθεί από τα συναρμόδια υπουργεία», αρκέστηκε να αναφέρει.