ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Επιστολή για τη λειτουργία της ΕΣΗΕΑ

Επιστολή προς τα μέλη για τη λειτουργία της ΕΣΗΕΑ λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η ΕΣΗΕΑ, αντιμέτωπη με την εξαιρετικά δυσχερή συνθήκη, στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία και κατ’ επέκταση η δημοσιογραφική κοινότητα και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη της και τους εργαζομένους της, έχει μπει σε πρόγραμμα λειτουργίας με προσωπικό ασφαλείας, ώστε να..
διασφαλιστεί σε βάθος χρόνου η απρόσκοπτη λειτουργία της Ένωσης και να εξοικονομηθούν δυνάμεις με εφεδρείες στο προσωπικό, για όσο διάστημα διαρκεί η κρίση και έως ότου κατορθώσουμε να επανέλθουμε σε κανονική λειτουργία.
Στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, τα μέλη της Διοίκησης και οι εργαζόμενοι είναι εξοπλισμένοι με όλα τα μέσα αυτοπροστασίας, τηρούνται όλες οι οδηγίες, που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ γίνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα γενικές απολυμάνσεις.
Όσοι εργαζόμενοι με παιδιά έως 15 ετών είχαν το δικαίωμα, κάνουν χρήση της άδειας ειδικού σκοπού και προωθούμε ήδη την εργασία εξ αποστάσεως, μέσω ενός ηλεκτρονικού δικτύου επικοινωνίας, ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό όλων των συναδέλφων.
Προς το παρόν σας ενημερώνουμε ότι στις εγκαταστάσεις της ΕΣΗΕΑ λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο και θυρωρείο της Ενώσεως σε 24ωρη βάση (210-3675400), η Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (210-3675504-558-509-502), το Λογιστήριο από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. (210-3675511-512-513-514).
Καλούνται τα μέλη της ΕΣΗΕΑ να επιλέξουν για τη διεκπεραίωση τυχόν συναλλαγών τους με την Ένωση την τηλεφωνική επικοινωνία ή την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Για το σκοπό αυτό, σας πληροφορούμε για τις απευθείας γραμμές και emails στα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες της Ενώσεως:
Τηλεφωνικό κέντρο: 210-3675400 (λειτουργεί σε 24ωρη βάση).
Γενική αλληλογραφία: info@esiea.gr
Για θέματα που αφορούν ειδικώς τη Νομική Υπηρεσία μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμμή 210-3675420 (γραμματέας κυρία Αριέττα Ζάχου) από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. ή να στείλετε email στη διεύθυνση law@esiea.gr
Για θέματα Υποστήριξης Ανέργων μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμμή 210-3675402 (υπεύθυνη κυρία Βέρα Ζερβακάκη) από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. ή να στείλετε email στις διευθύνσεις anergia@esiea.gr / stirixi@esiea.gr
Για θέματα που αφορούν τα Πειθαρχικά Συμβούλια και το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμμή 210-3675440 (γραμματέας κυρία Μαρία Χριστοφοράτου) από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. ή να στείλετε email στη διεύθυνση mc@esiea.gr
Υπενθυμίζουμε ότι έχει τεθεί σε 24ωρη λειτουργία η τηλεφωνική γραμμή 210-3675466 για όποιον συνάδελφο επιθυμεί να ενημερώσει οτιδήποτε έχει σχέση με τον κορωνοϊό στους χώρους εργασίας.
Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους να τηρούν με συνέπεια όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και να ενημερώνουν την ΕΣΗΕΑ και τους εκπροσώπους των δημοσιογράφων για κάθε παράβαση των μέτρων αυτών από τα Μέσα όπου εργάζονται.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος​​​​​​                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας
Μαρία Θ. Αντωνιάδου​​​​​                                                           Σταύρος Καπάκος