ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ποιες εφημερίδες αναστέλουν την έκδοσή τους

Για πρώτη φορά στην πολύχρονη διαδρομή τους στο χώρο του Τύπου (κάποιες «μετρούν» σχεδόν πενήντα χρόνια ζωής), οι τέσσερις εφημερίδες για το στοίχημα (12Χ, Στοίχημα, Match Money και King Bet) υποχρεώθηκαν να προχωρήσουν σε αναστολή της έκδοσης τους.
Από τη μια το κλείσιμο των 4.000 πρακτορείων ΟΠΑΠ, που..
αποτελούν βασικό πελατειακό κοινό για τις συγκεκριμένες εφημερίδες, κι από την άλλη το γεγονός ότι «κατέβηκαν ρολά» σε όλη την αθλητική δραστηριότητα, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, συρρίκνωσε την κυκλοφορία τους κατά 97%! Είναι χαρακτηριστικό ότι την εβδομάδα από 2-8 Μαρτίου οι τέσσερις εφημερίδες είχαν συνολική εβδομαδιαία κυκλοφορία 35.000 φύλλα και την εβδομάδα από 16 έως 22 Μαρτίου η συνολική κυκλοφορία τους έπεσε κάτω από τα 1.000 φύλλα!
Την τελευταία εβδομάδα της κυκλοφορίας τους οι τέσσερις εφημερίδες (που απασχολούν πάνω από 50 συντάκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ ή της ΕΣΠΗΤ και 15-20 διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς) κυκλοφόρησαν με 32 σελίδες, αντί των 72-80 των κανονικών εκδόσεων τους. Να σημειωθεί ότι οι δυο από τις τέσσερις εφημερίδες κυκλοφορούν ανελλιπώς για περισσότερα από 45 χρόνια και οι άλλες δυο για 15-17 χρόνια.

- από το harddog