ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Δύο δημοσιογράφοι αντικρούουν τον Άδωνι για τη βενζίνη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή «Σεμνά και ταπεινά» των Δημήτρη Πετρόπουλου - Γιώργου Κακούση, στον Real fm, δήλωσε κατηγορηματικά ότι η τιμή της βενζίνης μειώνεται και ήδη έχει πέσει στο 1,25 €. Μια μέρα μετά, στην ίδια εκπομπή (που παρουσιάζεται κάθε Σαββατοκύριακο), οι δύο.. παρουσιαστές ήταν κατηγορηματικοί, προς την αντίθετη κατεύθυνση, έχοντας διαμορφώσει ιδία γνώμη. Ο ένας από τους δύο είπε ότι το πρωί της Κυριακής στη διαδρομή από τη Γλυφάδα στο Μαρούσι, όπου το στούντιο του Real fm, παρατήρησε τα πρατήρια καυσίμων που συνάντησε και διαπίστωσε ότι πουθενά δεν υπήρχε τιμή χαμηλότερα από 1,49. «Μπορεί να μην ενημερώθηκε σωστά από τους συμβούλους του ο υπουργός» αποφάνθηκαν οι δύο δημοσιογράφοι.
Πέρα από αυτό, στην εκπομπή του Σαββάτου, ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι υπάρχει πλήρης επάρκεια αγαθών, προέτρεψε να μην ψάχνουμε για αντισηπτικά, ούτε να τα πληρώνουμε υπερτιμημένα, γιατί η κατάσταση με την περίπτωσή τους θα ομαλοποιηθεί και ότι από την Τρίτη, την Τετάρτη, το πολύ την Πέμπτη θα υπάρχει πλήρης επάρκεια.
Δεν ξέρουμε αν ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάλαβε ότι ο καθησυχασμός του για επάρκεια αγαθών στο μέλλον, «έπαιζε μπουνιές» με αυτό που είπε αργότερα στην ίδια εκπομπή των Κακιούση-Πετρόπουλου, ότι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από αλλού και, για παράδειγμα, έφερε το Ηνωμένο Βασίλειο όπου έχει επιβληθεί, είπε, δελτίο! Μια αναφορά που σε στέλνει κατευθείαν στο σούπερ μάρκετ. Γιατί, σε κάνει να σκέφτεσαι, «αφού δελτίο στη Μ. Βρετανία γιατί να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα;»
- από το harddog-sport