ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Φιλελεύθερος εναντίον Zoornalistas

Είπαμε, αλλά όχι και υπόγεια του Μαξίμου

Ωπα, να και οι Zoornalistas στα υπόγεια του Μαξίμου! Ή μήπως τα ισόγεια; Ή μήπως το δεξί χέρι του Τσίπρα και του Καρτερού;
Τα παραπάνω τα ανακαλύψαμε τυχαία διαβάζοντας τo e-tertradio (γιατί Φιλελεύθερο και Liberal αποφεύγουμε να διαβάζουμε μετά..
και από συστάσεις του γιατρού). Είχαμε λάβει βέβαια και την απάντηση του Κ. Γιαννακίδη (ΕΔΩ) που μας διόρθωσε σχετικά με το ΛΑΘΟΣ μας (ναι μια στο τόσο κάνουμε και λάθη) αλλά αυτό δεν το περιμέναμε. Οι Zoornalistas στα υπόγεια του Μαξίμου!!!
Kαταλαβαίνεις τώρα (τουλάχιστον εμεις το καταλάβαμε) πως κανουν την προπαγάνδα τους και πόσο μπορούν να το τραβήξουν για να δείξουν ότι τους πολεμάνε, ενω στην ουσία ουδείς ασχολείται μαζί τους...
Aπό ένα λάθος στο Υ.Γ. (ΕΔΩ) και σε ενα άσχετο θέμα που αφορούσε άρθρo του Κ. Γιαννακίδη στο protagon, αυτοί στον Φιλελεύθερο κατάλαβαν ότι γράψαμε συνειδητά ψέματα γιατί θέλουμε να τους κάνουμε λέει ζημιά! Κι όλα αυτά τα γράφουμε, λέει, από τα υπόγεια του Μαξίμου! Εαν είχαμε μια μικρή αμφιβολία ότι δεν είναι τόσο εμπαθείς και προπαγανδιστές, τώρα πειστήκαμε.
Αντι να καταφύγουν, οι του "Φιλελεύθερου", σε όλες αυτές τις αστειότητες και τα συνομωσιολογικά σενάρια θα μπορούσαν απλά να μας είχαν στείλει ένα mail επισημαίνοντάς μας το λάθος. Οπως έκανε πολύ ευγενικά ο Κώστας Γιαννακίδης.
Για να μην το κουράζουμε, διαβάστε τι έγραψε και το e-tetradio:

Φιλελεύθερος εναντίον Zoornalistas
«Οι κονδυλοφόροι των fake news ξαναχτύπησαν. Η εμπάθεια εναντίον της εφημερίδας Φιλελεύθερος δεν κρύβεται» γράφει η εφημερίδα σήμερα στη στήλη της «Αιχμές».
Αφορμή ένα Υ.Γ. του καλού μπλογκ Zoornalistas που έγραφε ότι η εφημερίδα του Θανάση Μαυρίδη αποχώρησε από τις κυκλοφορίες του πρακτορείου «Αργος» (πράγμα το οποίο δεν ισχύει). Την απάντηση της εφημερίδας τη βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω, ένα κείμενο που ανέβηκε και στο Liberal από χθες το βράδυ.

«Δεν πιστεύουμε ότι ο συντάκτης του κειμένου που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα zoornalistas με αφορμή ανάρτηση του δημοσιογράφου της Εφ.Συν Δημήτρη Κανελλόπουλου έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. H δουλειά τους είναι τα media. Έγραψαν συνειδητά ψέματα, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι οι ψευδείς ειδήσεις προκαλούν ζημιά».
Το πιστεύουν αλήθεια αυτό που λένε στον Φιλελεύθερο για τους Zoornalistas; Ότι έγραψαν συνειδητά ψέμματα. Εντάξει, αστειότητες...