ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

«Μακάρι τώρα να είχαμε τη Βούλτεψη στη θέση της Σπυράκη»

Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ έβγαλε (ως όφειλε) ανακοίνωση με συστάσεις
για σεβασμό στην δεοντολογία και διακριτικότητα κατά την κάλυψη του θέματος στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους από τη φονική πυρκαγιά στην Αττική.
Η ΕΣΗΕΑ ζήτησε να επανεξεταστεί η απόφαση της Κυβέρνησης για εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, αλλά και το κανάλι του Φαλήρου να επανεξετάσει τη στάση του,..
ώστε να διασφαλιστεί η σφαιρική ενημέρωση (δείτε ΕΔΩ).
Στην ανακοίνωση αντέδρασε έντονα  (ως μη όφειλε) η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός  και κυβερνητική εκπρόσωπος, δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη που με... πολιτικό μανιφέστο κατά της κυβέρνησης στο liberal (ΕΔΩ) επιτίθεται άγρια στο Εποπτικό Οργανο Δεοντολογίας και υπερασπίζεται σθεναρά τη στάση του ΣΚΑΪ...

ΥΓ Το μόνο σίγουρο είναι - αν το δει κανείς από αντιπολιτευτική σκοπιά-  ότι η Σοφία Βούλτεψη τα έγραψε πολύ καλύτερα από ό,τι θα τα έγραφε και θα τα έλεγε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη που πολλοί  θεωρούν πως δεν πειθει πλέον κανέναν. Επίσης πολλοί είναι αυτοί στην Πειραιώς που -με αφορμή και το άρθρο στο liberal - λένε «μακάρι να είχαμε τώρα την Βούλτεψη στη θέση της Σπυράκη».