ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Τα εν Τύπω, εν δήμω

Φταίνε οι ιδιοκτήτες (εκδότες) ή οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι για τα χάλια του Τύπου και την κατάρρευση των εφημερίδων; Ωραία ερώτηση! Σαν να λεμε " η κότα εκανε το αβγό η το αβγο την κότα".
***
Τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ του Μαρινάκη , δεν είναι πια τα στιβαρά φύλλα με το ευρωπαικό στίγμα που ήξεραν όλοι. Η ανασφάλεια των συντακτών τους μετά το τελευταίο κύμα.
. απολύσεων χειροτέρεψε την εικόνα.
***
Το ΕΘΝΟΣ έχασε δυστυχώς την ευκαιρία να παρουσιάσει κάτι καινούργιο που θα γοήτευε το αναγνωστικό κοινό παρά την γενναία χρηματοδότηση του Ιβαν Σαββίδη - τα πρωτοσελιδα του χαρακτηρίζονται απο ειδήμονες του χώρου παλιομοδίτικα ως προς την επιλογή θεμάτων.
***
Ο ΕΛ.ΤΥΠΟΣ (πολύ μακριά απο την λάμψη της εποχής Βουδούρη) των Σκαναβή - Μπενέκου παραπαίει κι αυτός ανάμεσα σε ρεπορτάζ για το "πως θα βγει κανείς στην σύνταξη" μέχρι το "που και πότε θα γίνουν προσλήψεις".
***
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Γιάννη Φιλιππάκη πνιγμένη κι αυτή, όπως όλες, στα οικονομικά προβλήματα, φαίνεται πως χάνε πλέον το πλεονέκτημα που είχε ευρισκόμενη πολλές φορές απέναντι σε όλους.
***
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (συνεταιριστική) έμεινε μόνη να το παλεύει τίμια, βλέποντας την κυκλοφορία της να μην ανακάμπτει, δυστυχώς, οπως ακριβώς και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις.
***
Τι μέλλει γενέσθαι; Ουδείς επί του παρόντος γνωρίζει. Παντως το μέλλον του Τύπου είναι ζοφερό...

Θ.Ζ.