ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Η δημοσιογραφία σε οδηγεί παντού... και στη ΝΔ

Τελικά δημοσιογραφία και πολιτική είναι συγκοινωνούντα δοχεία και όπως έλεγαν παλιά
η δημοσιογραφία σε οδηγεί παντού και όχι απαραίτητα με την προυπόθεση να την εγκαταλείψεις νωρίς. Εσχάτως ο δρόμος που παίρνουν πολλοί συστημικοί δημοσιογράφοι οδηγεί συνήθως στην πολιτική -οι εκτός συστήματος κάνουν "λάντζα" σε σάιτ ή γίνονται..
γκαρσόνια σε νησιά.
Ετσι στη λίστα των υποψηφίων της ΝΔ στην υπο κατάτμηση Β’ περιφέρεια της Αθήνας -και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά»-  έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Γιάννη Λοβέρδου στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Δυτικού Τομέα, όπου αναμένεται να πολιτευθεί και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ίδια εκλογική λίστα της ΝΔ θα συμμετέχει και ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος.
Επίσης ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος θεωρείται ως επιλογή ανανέωσης της ηγεσίας της ΝΔ για τη Β' Πειραιά. Οπως γράφει το Secret, το γεγονός πως η Πειραιώς δεν μπήκε σε συζήτηση με τον Δημ. Καμμένο που δημιούργησε κόμμα με τον Τ. Μπαλτάκο, συν το γεγονός πως ο Γιάννης Τραγάκης έχει παραιτηθεί δημοσίως, δειχνει πως ο Δ. Μαρκόπουλος έχει σαφές προβάδισμα. Ο πειραιώτης δημοσιογράφος θεωρείται, λέει, φαβορί καθώς έχει σχέση με πλήθος αυτοδιοικητικών της περιοχής, με τοπικές ημερίδες και κυρίως συχνή παρουσία στα κανάλια όπου στηρίζει πάντα τη γραμμή της ΝΔ.