ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Γι αυτό παλεύαμε ρε, τόσα χρόνια;

Η ντροπή του Άρη Ασβεστά
 
Ο Άρης Ασβεστάς είναι μπαρουτοκαπνισμένος δημοσιογράφος. Το «μπαρουτοκαπνισμένος» ακουμπάει στην κυριολεξία. Εντάξει, δεν τον έχει καπνίσει το μπαρούτι αλλά έχει απειληθεί πάμπολλες φορές και έχει χτυπηθεί από αγνώστους δύο. Η τελευταία ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν φεύγοντας από το στούντιο του Sport fm, μετά το πέρας της εκπομπής του, έπεσε σε μεταμεσονύχτια ενέδρα. Δυο.. κρανοφόροι τον πλησίασαν, τον γρονθοκόπησαν άγρια, του προκάλεσαν κάταγμα στη μύτη και έφυγαν θριαμβευτές με βαριά, γρήγορη μηχανή.
Ο Άρης είναι δημοσιογράφος της μάχης. Σκληρός αρθρογράφος, ρεπόρτερ-ερευνητής, ματώνει για την είδηση, παλεύει για την κάθαρση του ποδοσφαίρου. Και τώρα, με τα γεγονότα της Τούμπας είναι βαλαντωμένος: «Να παλεύεις τόσα χρόνια, ο καθένας από το δικό του μετερίζι και με τις δικές του δυνάμεις, να φέρεις στο ποδόσφαιρο κάτι διαφορετικό, πιο υγιές, λιγότερο χυδαίο. Και να βλέπεις αυτές τις εικόνες που είδαμε όλοι!» γράφει στο sdna. Το οποίο βρέθηκε, κι αυτό, σε αμηχανία –λόγω των γνωστών θέσεών του και της δημοφιλίας του στον κόσμο του ΠΑΟΚ, κάτι φυσικά που δεν είναι ανεξήγητο.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ