ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Αρχισαν οι απολύσεις στο «Έθνος»


Εντονος προβληματισμός των εργαζομένων για το μέλλον της εφημερίδας

Αμεση ήταν η αντίδραση της πλευράς Σαββίδη στο διαζύγιο με την πλευρά Μάρη στο «Εθνος» και μετά τα δύο επιτελικά στελέχη της 24media  που αποχώρησαν από την εφημερίδα (δείτε ΕΔΩ), η ιδιοκτησία φαίνεται ότι θέλει να απομακρύνει τους εργαζόμενους που προέρχονται από τον ιντερνετικό όμιλο του πρώην πλέον συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη.
Ετσι εκτός της εφημερίδας βρέθηκε..
ο αθλητικός ρεπόρτερ Β. Αρναούτογλου ο οποίος εργάζεται και στην 24media. Κάποιοι πάντως συνδέουν την απομάκρυνση του έμπειρου συναδέλφου με το γεγονός ότι στην 24media καλύπτει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και ίσως τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να έπαιξαν και αυτά κάποιο ρόλο στη διακοπή της συνεργασίας. Να σημειωθεί πάντως ότι στο «Εθνος» ο Αρναούτογλου δεν κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά είχε άλλο πόστο.
Οπως είναι ευνόητο στο «Εθνος» επικρατεί έντονος προβληματισμός για το μέλλον της εφημερίδας και των εργαζομένων. (από το enimerosi24)

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου σχετικά με την απόλυσή του έγραψε στο facebook:
"Η απόλυσή μου από το ΕΘΝΟΣ, σχετίζεται με ποστάρισμά μου στο faceboook. Όπως ενημερώθηκα αρμοδίως, δεν θα έπρεπε να αναρτήσω την φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει με το όπλο σε εμφανή θέση, σχολιάζοντας «Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ». Θεωρήθηκε ανέντιμο και ανήθικο, επειδή πληρωνόμουν από τον συγκεκριμένο εργοδότη. Κατανοητή η λογική! Πρέπει να είμαστε στρατιώτες ακόμα και στα αίσχη. Όχι εγώ! Αυτός είναι ο λόγος της απόλυσής μου, το αναφέρω για να μην υπάρχουν στρεβλώσεις."