ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

O απαιτητικός και εριστικός κύριος του Mega

Είναι δημοσιογράφος και, κάποτε, στέλεχος του εκπνέοντoς Μεγάλου Καναλιού, δουλευτής, εργασιομανής αλλά πολύ σκληρός με τους συνεργάτες του όταν έπαιρνε την εξουσία στα χέρια του –ιδιαίτερα όσα Σαββατοκύριακα γινόταν απόλυτος άρχων. Ο περί ου (οι γνώστες της μιντιακής πιάτσας μπορεί να τον αναγνωρίσουν) ήταν απαιτητικός στη δουλειά, και καλά έκανε, αλλά αυτό όχι σε λογικά πλαίσια. Συχνά οι απαιτήσεις του γίνονταν παράλογες..
Κάποτε, σε ένα τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο σκοτώθηκε οδηγός υπεραστικού λεωφορείου (νομίζουμε της Βόρειας Ελλάδας) ρίχνοντάς το σε ένα σημείο που δεν θα κινδύνευαν με πτώση σε γκρεμό οι επιβάτες, ζήτησε από τον απεσταλμένο του καναλιού να αγοράσει μια ανθοδέσμη, να την πάει στη σύζυγο του θύματος και να της πάρει συνέντευξη με την ανθοδέσμη πλάι της στο τηλεοπτικό κάδρο! Ο ρεπόρτερ απάντησε ότι «συνέντευξη θα σου φέρω, ανθοδέσμη όμως δεν πάω». Και έγινε τηλεφωνικός σεισμός με φωνές και απειλές για απόλυση.  

- διαβάστε περισσότερες ιστορίες στο harddog-sport ΕΔΩ