ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Εφυγε ο «εκδότης Δημήτρης Μάρης» από το ΕΘΝΟΣ

Αφορμή η εισβολή του κουμπουροφόρου Σαββίδη στο γήπεδο -
Δείτε τη νέα «ταυτότητα» της εφημερίδας

Εξελίξεις από το μέτωπο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και το «διαζύγιο» της ιδιοκτήτριας εταιρείας Dimera, του Ιβάν Σαββίδη, με τον Δημήτρη Μάρη.
Οπως είχαμε γράψει (ΕΔΩ) με δεδομένες τις δυσλειτουργίες στη συνύπαρξη Σαββίδη και Μάρη στο «Έθνος» από την πλευρά του ομογενη επιχειρηματία είχαν υπάρξει δύο προτάσεις: είτε να αναλάβει την εφημερίδα ο ιδιοκτήτης της 24Media καταβάλλοντας ένα ποσό ως αποζημίωση ( λίγο πάνω από 4 εκατ. ευρώ), είτε η Dimera  να αναλάβει και το..
μάνατζμεντ, με την πλήρη αποχώρηση του Μάρη και των ανθρώπων του.
Το νεότερο είναι πως στο σημερινό φύλλο του Εθνους στην «ταυτότητα» της εφημερίδας στην 2η σελίδα, απουσιάζει το όνομα του Δημήτρη Μάρη. Το αφεντικό της 24 Μedia (μέχρι το χθεσινό κυριακάτικο φύλλο) εμφανιζόταν στην ταυτότητα ως εκδότης, πριν από τον γενικό διευθυντή -και άνθρωπο του Σαββίδη- Τραϊανό Χατζηδημητρίου.

Η απουσία του ονόματος του Δ. Μάρη ως εκδότη από την ταυτότητα για κάποιους προφανώς και σημαίνει την αποστασιοποίησή του από τα δρώμενα στο ΕΘΝΟΣ με αφορμή και την εισβολή του κουμπουροφόρου Σαββίδη στο γήπεδο. Το θέμα όμως είναι ότι παραμένουν προς το παρόν οι άνθρωποι του Μάρη και στενοί συνεργάτες του, Μάνος Μίχαλος και Μάνος Χωριανόπουλος. 
Πλέον ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει στο ΕΘΝΟΣ ενώ αναμένονται ανακοινώσεις για το μιντιακό διαζύγιο Σαββίδη - Μάρη.

ΥΓ1 Tο Sport24.gr του ομίλου Μάρη έχει μεγάλη φωτογραφία τού Ιβάν Σαββίδη και τίτλο "ΛΕΡΩΣΕ" ΤΟΝ ΠΑΟΚ...

ΥΓ2 Από την πλευρά του Πόντιου επιχειρηματία διευκρινίζεται πως αν η εφημερίδα περάσει πλήρως στα χέρια του Σαββίδη η έκδοσή της θα συνεχιστεί κανονικά. Συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη υποστηρίζουν πως έχουν ήδη βρεθεί τα γραφεία που θα στεγάσουν τη νέα έκδοσή της. 

Η «ταυτοτητα» του Εθνους της προηγούμενης Δευτέρας (αρ.φύλλου 132) και του σημερινού (αρ. φύλλου 136)