ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Να μην ξανακούσω εδώ μέσα το όνομα Ιβάν Σαββίδης!

Αργησε πολύ να καταλάβει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τι εστί Ιβάν Σαββίδης. Μόλις τελευταίως ο κ. Τσίπρας αντελήφθη το ποιόν του ελληνορώσου επιχειρηματία και το πόσο βλαπτικός είναι για το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς. Οταν πριν από 15 ημέρες ο κ. Σαββίδης γινόταν όλο και πιο φορτικός με πολλαπλά.. τηλεφωνήματα στο Μαξίμου ο κ. Τσίπρας απαυδισμένος λέγεται ότι φώναξε: «Να μην ξανακούσω εδώ μέσα το όνομα Ιβάν Σαββίδης».
****
«Θέλεις ένα εσπρεσάκι;» ρώτησε ο Aλ.Τσίπρας τον Σταύρο Θεοδωράκη μόλις έφυγαν οι κάμερες και τελείωσε ο δυσάρεστος διάλογος για το ποδόσφαιρο: «Ναι, ένα εσπρεσάκι θα το πιω» αποκρίθηκε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσεξε ότι το νερό που έπινε εκείνη την ώρα ο κ. Τσίπρας έβγαζε φυσαλίδες. «Τι πίνεις;» τον ρώτησε. «Ξινό νερό» απάντησε ο Πρωθυπουργός και ο κ. Θεοδωράκης του είπε αμέσως: «Ξινό νερό; Θέλω κι εγώ να πιω».
****
Τρεις φορές ζήτησε συγγνώμη με γραπτή δήλωσή του στο site του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Εξηγεί ότι φορτίστηκε από τα γεγονότα, αλλά δεν είπε κουβέντα για την ταμπακιέρα, κοινώς γιατί μπούκαρε στο γήπεδο με περίστροφο Smith and Wesson. Δεν είδα όμως καμία κίνηση από την πλευρά της Αστυνομίας να του αφαιρέσει την άδεια οπλοφορίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Ρώτησα πάντως τον «γαλάζιο» Ευ. Στυλιανίδη εάν μετάνιωσε που χορήγησε όταν ήταν υπουργός την ελληνική υπηκοότητα, τιμής ένεκεν μάλιστα, στον Ιβάν. Απάντησε «όχι», επειδή είχε το δικαίωμα να την πάρει ως ομογενής από τη Γεωργία. Μου είπε ακόμη ότι τον άκουσε να ομιλεί πολλές φορές ελληνικά, όχι τα αθηναϊκά, αλλά τα... ποντιακά.

- από τον ΒΗΜΑτοδότη