ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ποιας εφημερίδας είναι αυτό το πρωτοσέλιδο;

(...) Η ΕΠΟ, η Λίγκα και οι τακτικοί δικαστές να κάνουν άμεσα αναμόρφωση του κανονιστικού πλαισίου, το οποίο δεν είναι επαρκές. Ας γίνει και Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί. Αν δεν κάνουν μορατόριουμ οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και αν δεν δεχτούν να εισαχθούν στο ποινολόγιο οι ποινές για τις εμπρηστικές τους δηλώσεις, εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.
Δεν πιεζόμαστε καθόλου. Εμάς δεν μας κρατάει κανένας. Δεν μπορούν να βγαίνουν οι άνθρωποι που ήταν της..
εξυγίανσης και να κάνουν αυτά τα πράγματα και να σφάζονται. Εχουν όλοι τους ευθύνη.
(...) Αυτή τη σεζόν είχαμε τις καλύτερες διαιτησίες και τις λιγότερες αμφισβητήσεις. Επειδή κάποιος που θα τιμωρηθεί -γιατί θα τιμωρηθεί- αποφάσισε να κάνει τον καουμπόι, τι θέλετε εγώ να πω; Ο Βασιλειάδης θα πρέπει να παραιτηθεί αν δεν τιμωρηθεί ο κ. Σαββίδης.

Tα παραπάνω δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών και στον Κώστα Ζαφειρόπουλο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αναστολής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ύστερα απ’ όσα έγιναν προχθές στο γήπεδο της Τούμπας.

*** Η Εφημερίδα των Συντακτών κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη και 13/3/2018 με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ποιοι κυβερνουν αυτό τον τόπο;» και φωτογραφίες - η μόνη που τολμάει- των Σαββίδη, Μελισσανίδη, Μαρινάκη και Αλαφούζο.