ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Gr design με ειδικό αφιέρωμα στο ΕΜΣΤ


Στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάστηκε χθες το νέο τεύχος του Gr design που εκδόθηκε με ειδικό αφιέρωμα στο ΕΜΣΤ. Μια έκδοση 78 σελίδων και ενα infographic.
Η έκδοση ξεκινάει με την ιστορική αναδρομή, παρουσιάζει επιλογές από έργα τέχνης της συλλογής του μουσείου, μιλούν στο περιοδικό έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, διευθυντές μουσείων του εξωτερικού, άνθρωποι του μουσείου. Ο Θανάσης Λάλας παίρνει.. την κεντρική συνέντευξη από την Διευθύντρια του ΕΜΣΤ Κατερίνα Κοσκινά.

Το αφιέρωμα κλείνει με πλήθος φωτογραφιών από το κτήριο και με ένα εξαιρετικό αναδιπλούμενο γράφημα - ακτινογραφία του κτιρίου. Στην εκδήλωση μίλησαν ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, η διευθύντρια του ΕΜΣΤ Κατερίνα Κοσκινά, ο δημιουργός του gr design Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Παπαναστασίου και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ παρουσιάστρια  του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Δώρα Αναγνωστοπούλου. Το περιοδικό κυκλοφορεί σε κεντρικά βιβλιοπωλεία και στο Μουσείο Μπενάκη.