ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

«Τέρμα η σπέκουλα με το UNFOLLOW»

Ανακοίνωση του περιοδικού Unfollow:
Δεν πρόλαβε να περάσει μια μέρα από την ανακοίνωση της διακοπής της συνεργασίας του δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού UNFOLLOW Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου με τα Παραπολιτικά και την εξαγγελία μιας νέας εκδοτικής προσπάθειας και κάποιοι άρχισαν να ανησυχούν…
Συγκεκριμένα, δύο ανυπόστατα δημοσιεύματα στον ιστότοπο sdna.gr επιχειρούν, χωρίς να επικαλούνται κανένα στοιχείο (και πώς άλλωστε, αφού τα όσα ισχυρίζονται δεν ισχύουν), να συνδέσουν το νέο εγχείρημα του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ –ως συνήθως– υπάρχει και..
αναφορά στο UNFOLLOW, προκειμένου να λοιδορηθεί και το περιοδικό ως σχετιζόμενο με επιχειρηματικά συμφέροντα.
Το UNFOLLOW, ο εκδότης και οι συνεργάτες του, δεν επιτρέψαμε ποτέ καμία σκιά σχετικά με τη δημοσιογραφική μας δουλειά. Όταν ο Λ. Χαραλαμπόπουλος και ο Α. Ζενάκος ξεκίνησαν συνεργασία με συγκεκριμένο ενημερωτικό όμιλο (εφημερίδα και ιστοσελίδα «Παραπολιτικά» και Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1 FM, το έπραξαν δημόσια και φανερά, χωρίς να το κρύψουν και χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό στη συνεργασία τους. Και κρίθηκαν για αυτό. Η αποχώρηση του Λ. Χαραλαμπόπουλου και η εξαγγελία νέου ανεξάρτητου δικού του εγχειρήματος ήταν επίσης φανερή και δημόσια. Και θα κριθεί για αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με τον κατονομαζόμενο επιχειρηματία ή άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα, όσο κι αν αυτό θα βόλευε όσους έχουν λόγους –επιχειρηματικούς ή άλλους- να αισθάνονται ότι απειλούνται από το νέο εγχείρημα στο οποίο προχωρά ο Λ. Χαραλαμπόπουλος.
Το UNFOLLOW ακολουθεί έναν ανεξάρτητο δημοσιογραφικό δρόμο. Το ίδιο θα ισχύσει και για το νέο εγχείρημα του εκδότη του. Δεν είναι –και δεν θα γίνει- ανεκτό να αφήνονται υπόνοιες και υπονοούμενα ή να δημιουργούνται σκιές για την αξιοπιστία του.
Για το λόγο αυτό οι συντάκτες και ο ιστότοπος αυτών των συκοφαντικών δημοσιευμάτων καλούνται ήδη με εξώδικο να ανακαλέσουν, αλλιώς η υπόθεση θα προχωρήσει στη δικαιοσύνη.
- διαβάστε το εξώδικο του unfollow ΕΔΩ