ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Παραλήρημα του Λεβέντη - "Παπαφλέσσα" στη Βουλή

Ομοφοβικό παραλήρημα από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη κατά την «ομιλία» του στη Βουλή. Τα λεγόμενα του Λεβέντη - Παπαφλέσσα προκάλεσαν αντιδράσεις στα κοινοβουλευτικά έδρανα και έκαναν πολλούς άλλους να προβληματιστούν (ξανά) με αυτούς που αντιπροσωπεύουν μερίδα των πολιτών (αλήθεια ποιοι τον ψήφισαν;) στη Βουλή: Ο Λεβέντης, που ρωτάει πρώτα τη γυναίκα του, ανάμεσα στα άλλα παραληρηματικά είπε:
• Ένας 15χρονος γίνεται από Χρήστος Χριστίνα. Αυτό τι σημαίνει, κύριε Τσίπρα, κύριε υπουργέ; Ότι θα κάνει ομαλές σχέσεις; Τους δίνουμε κάτι που πάει κόντρα στη φύση. Στη γειτονιά τι θα πούνε κύριε Τσιπρα;..
• Μιλάνε με απαξιωτικό ρόλο για την Εκκλησία, δεν είναι τίμιο. Η Εκκλησία θέλει να σέβεσαι τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει. Δεν στέλνει επιστολές σε κανέναν τι να ψηφίσει.
• Η Εκκλησία δέχεται τους πάντες εφόσον δηλώσουν μετάνοια. Και την ομοφυλοφιλία και τη διεμφυλικότητα τα θεωρεί αμαρτήματα.
• Το να αλλάζει ο άνδρας τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα, δεν είναι ωραία.
• Η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος. Πολέμησε ο Παπαφλέσσας, δεν πολέμησε ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Μητσοτάκης.

Και ένα σχόλιο από το fb του Δ. Τσίρκα:
"Ακούγοντας τον Βασίλη Λεβέντη στη βουλή για την ταυτότητα φύλου καταλαβαίνεις ότι η ύπαρξή του εκεί μέσα είναι ταυτόχρονα η αποθέωση και η κατάντια της δημοκρατίας. Αποθέωση γιατί οι διάχυτες στην κοινωνία, γελοιότητα, ανοησία και αντιδραστικότητα, έστειλαν τον καλύτερο εκπρόσωπό τους στη βουλή. Κατάντια γιατί η γελοιότητα, η ανοησία και η αντιδραστικότητα απέκτησαν αναβαθμισμένη ισχύ πάνω στις ζωές όλων των υπολοίπων".